bg_image
سوالات متداول
سوالی دارید؟
سوالات متداول
پرسش های متداول - پیامنی پروژه
پایان‌نامه
پایان‌نامه
1 انجام پایان‌نامه چه مراحلی دارد؟
برای انجام پایان‌نامه سلسله مراتبی را باید طی کرد و به ترتیب پیش رفت تا این فرآیند به طور منظم و با کمترین خطا انجام شود. این مراحل عبارت‌اند از: انتخاب موضوع، نوشتن پروپوزال، فصل‌بندی پایان‌نامه و برگزاری جلسه دفاع از پایان‌نامه.
2 برای انتخاب موضوع پایان‌نامه چه نکاتی را باید در نظر گرفت؟
داشتن علاقه، اطلاعات خوب، توانمندی و تسلط دانشجو برای تجزیه و تحلیل مباحث آن حوزه مطالعاتی، ارزشمند، به‌روز، کاربردی و اجرایی بودن موضوع با نگاه منطقی، مسئله بودنش برای جامعه، در نظر گرفتن شرایط و محدودیت‌های موجود، بررسی گسترده و جامع موضوع و در نهایت، مشخص کردن مسیر تحقیق از مهمترین نکاتی است که دانشجویان باید به آن‌ها توجه کنند
3 محتوای پایان‌نامه به چه فصولی تقسیم می‌شود؟
به طور کلی فصول پایان‌نامه عبارت‌اند از: مقدمه، پیشینه تحقیق، روش تحقیق، نتایج، و بحث و پیشنهادها.
4 حجم پایان‌نامه یا رساله دکتری چقدر است؟
معمولا پایان‌نامه کارشناسی ارشد حدود صد صفحه نوشته می‌شود، اما رساله دکتری به دلیل بررسی مباحث مفصل‌تر و تخصصی‌تر و به طور کلی، گسترده‌تر بودن اطلاعات، حجم بیشتری را به خود اختصاص می‌دهد و گاهی ممکن است تا 400 صفحه نوشته شود. البته حجم محتوای پایان‌نامه یا رساله به نوع رشته و گرایش تحصیلی دانشجویان نیز بستگی دارد.
5 استفاده از مشاوره چه تاثیری در فرآیند انجام پایان‌نامه دارد؟
مشاوره حرفه‌ای و قوی در پیشرفت فرآیند انجام پایان‌نامه یا رساله بسیار موثر است و به افزایش سرعت عمل و دقت دانشجویان کمک و دستیابی به نتیجه باکیفیت و عالی را آسان‌تر می‌کند. مشاوره باعث می‌شود دانشجویان به شکل جامع‌تر و کامل‌تری به موضوع و همه جزئیات و نکات مهم آن بپردازند.
6 خدمات مشاوره انجام پایان‌نامه چگونه به دانشجویان کمک می‌کند؟
1. مسیریابی درست: مشاور قوی و حرفه‌ای با شفاف‌سازی مسیر صحیح انجام پروژه و آگاه‌سازی میانبرها و دست‌اندازهای احتمالی در سرعت و کیفیت عملکرد دانشجویان بسیار تاثیرگذار است. 2. اجرای کامل قوانین: مشاور مجرب دانشجویان را از همه اصول و قوانین انجام پایان‌نامه کارشناسی ارشد، انجام رساله دکتری و نگارش مقاله آگاه می‌کند تا در این موارد مشکلی ایجاد نشود. 3. پیشگیری از دوباره‌کاری: مشاور حرفه‌ای موجب پیشگیری از دوباره‌کاری و جلوگیری از اتلاف وقت و زمان می‌شود و اجازه نمی‌دهد پژوهشگر با کپی‌کاری از کیفیت پایان‌نامه بکاهد. 4. جلوگیری از خطا: مشاور خوب و باتجربه از خطای پژوهشگر در طول مسیر جلوگیری می‌کند. 5. همه‌جانبه‌نگری: مشاور کاربلد کمک می‌کند دانشجو موضوع پایان‌نامه‌اش را همه‌جانبه بررسی کند و هیچ مسئله یا نکته‌ای از نظر دور نماند.
7 چرا برای مشاوره پایان‌نامه موسسه پیامنی پروژه را انتخاب کنیم؟
موسسه پیامنی پروژه از همکاری محققان توانمند و استادان بنام و متخصص بهره می‌برد و سابقه درخشانی در زمینه مشاوره انجام پایان‌نامه در بین موسسات معتبر و فعال کشور دارد. پیامنی پروژه موسسه‌ای موفق و خوشنام است که سال‌هاست در تمام مراحل انجام پایان‌نامه کارشناسی ارشد و رساله دکتری مشاوره حرفه‌ای می‌دهد و تا رسیدن به نتیجه عالی و اطمینان از رضایت دانشجویان همراه آنان است. انتخاب متخصصان مربوط به هر رشته با دریافت سوابق و رزومه شان و یک آزمون ورودی انجام گرفته است که سبب شده است پژوهشگران مربوط به هر رشته از بهترین های ایران باشند و انها را در زمینه کاریشان متمایز کند.
پروپوزال
پروپوزال
1 پروپوزال چیست؟
پروپوزال نقشه راه و قالب کلی پژوهش است؛ دانشجویان با ارائه پیش‌نویسی توجیهی از طرح اصلی تحقیقات‌شان، مسیر رسیدن به هدف خود را برای استادان و دانشگاه مشخص می‌کنند. نوشتن پروپوزال مسیر پروژه تحقیق را برای دانشجو و استادان دانشگاه روشن می‌کند و بر سرعت عمل و نظم دانشجو می‌افزاید، بدین ترتیب از اتلاف وقت و انرژی و همچنین هزینه زیاد جلوگیری می‌شود.
2 اجزای اصلی پروپوزال چیست؟
پروپوزال از بخش‌های مختلفی تشکیل می‌شود که عبارت‌اند از: موضوع، عنوان، اصطلاحات علمی، مقدمه، طرح مسئله، ابزار و منابع گردآوری اطلاعات، پیشینه تحقیق، اهداف تحقیق، پرسش‌های تحقیق، فرضیات تحقیق، روش تحقیق، نتیجه‌گیری و فهرست منابع.
3 در انتخاب موضوع پروپوزال چه نکاتی را باید مد نظر قرار دهیم؟
شما باید موضوعی را برای پروپوزال‌تان انتخاب کنید که دقیق، شفاف، به¬روز، جدید و جذاب باشد. همچنین موضوع پروپوزال باید کاملا کاربردی و مفید باشد و بر حل مشکلی در جامعه تاثیر مثبتی داشته باشد. البته علاقه و توانمندی دانشجو در انتخاب موضوع نیز مهم است و انگیزه و اشتیاق او را در مسیر پژوهش افزایش می‌دهد. همچنین هزینه انجام پروپوزال نیز باید مورد توجه قرار گیرد و پیش از آغاز کار با کمک استاد راهنما تمام هزینه‌ها به طور منطقی برآورد و محاسبه شود.
4 به طور معمول پروپوزال باید چند صفحه باشد؟
پروپوزال کارشناسی ارشد معمولا بین پنج تا هشت صفحه و پروپوزال دکتری حدودا از هشت تا پانزده صفحه نوشته می‌شود.
5 آیا در پروپوزال به زمان و هزینه لازم برای انجام پایان‌نامه پرداخته می‌شود؟
بله، در پروپوزال باید برنامه دقیق زمان‌بندی مراحل پژوهش و برآورد هزینه آن به تفکیک مراحل به طور منطقی و شفاف توضیح داده شود.
6 پروپوزال خوب چه ویژگی‌هایی دارد؟
پروپوزال خوب باید بر اساس استانداردها و اصول و قوانین مشخص و تعریف‌شده نوشته شود؛ گویا و شفاف، جدید و جذاب و خلاقانه، مستند و معتبر، دقیق و جامع، منسجم و منظم، کاربردی، مفید و گره‌گشای مسئله‌ای در جامعه باشد.
7 چه کسانی باید پروپوزال را تایید کنند؟
پروپوزال با نظارت استاد راهنما نوشته می‌شود و پس از تایید استاد راهنما به شورای پژوهشی دانشگاه تحویل داده شود. اگر شورای پژوهشی دانشگاه پروپوزال را تایید کنند، موضوع را ثبت و به دانشجو اعلام می‌کنند که کار پژوهش خود را آغاز کند.
8 پروپوزال دکتری چه تفاوتی با پروپوزال کارشناسی ارشد دارد؟
چون نوشتن رساله دکتری در طول دوره تحصیلی انجام می‌شود، اما پایان‌نامه کارشناسی ارشد در ترم آخر، نگارش پروپوزال دکتری نیز زودتر باید انجام شود. همچنین نگارش پروپوزال دکتری گسترده‌تر، پیچیده‌تر، سخت‌تر و طولانی‌تر از پروپوزال کارشناسی ارشد است و نسبت به آن شرح و بسط کامل‌تری دارد. موضوع پروپوزال کارشناسی ارشد می‌تواند تحقیقی تکمیلی باشد، اما موضوع پروپوزال دکتری باید موضوعی کاملا جدید و تخصصی باشد.
9 چرا باید برای نوشتن پروپوزال از کمک مشاوران استفاده کنیم؟
چون نوشتن پروپوزال قوی و صحیح مستلزم رعایت اصول و استانداردهایی است و با کمک افراد متخصص و باتجربه می‌توان سریع‌تر و با کیفیت بالاتری پروپوزال نوشت؛ این افراد بر اساس تجربیات‌شان با ذکر نکات کلیدی و دقت به جزئیات کمک می‌کنند که پروپوزالی قابل قبول و جذاب بنویسید.
مقاله
مقاله
1 مقاله ISI چیست؟
به مقاله‌ای که در مجلات ISI چاپ شود، مقاله ISI گفته می‌شود. ISI پایگاهی اطلاعاتی است که سوابق علمی مجلات و مقالات‌ آن‌ها را بررسی می‌کند و در صورت تایید به نمایه‌سازی آن‌ها در سایت خود می‌پردازد. در واقع، ISI منبع غنی و جامع اطلاعات کتاب‌شناختی است که فهرست کتاب‌ها، مجلات و مقالات علمی مهم دنیا را گردآوری و هر ساله آن‌ها را براساس معیارها و استانداردهای سخت خود ارزیابی می‌کند.
2 نوشتن مقاله چه مراحلی دارد؟
نوشتن مقاله شامل مراحل مختلفی است؛ مانند انتخاب موضوع، انتخاب عنوان، نگارش صحیح، ویرایش، ترجمه، بازنویسی، تایپ، صفحه‌آرایی و…
3 مقاله شامل چه بخش‌هایی است؟
مقاله ISI بخش‌های مختلفی دارد که شامل عنوان مقاله، چکیده، مقدمه، روش تحقیق، نتایج، پیشنهادها و منابع می‌شود.
4 در انتخاب موضوع مقاله به چه نکاتی باید توجه شود؟
مهمترین نکته این است که موضوع تکراری نباشد و ابتدا باید از نو بودن موضوع مقاله مطمئن شد؛ برای این کار می‌توان به وبسایت ایرانداک مراجعه کرد. همچنین متن مقاله باید ساختاری قوی و شفاف و نگارشی صحیح داشته و رسا و شیوا باشد. نویسندگان باید در محتوای مقاله با چینش واژگان مناسب و استفاده از ترکیب نحوی و گرامری صحیح، کیفیت آن را ارتقا بخشند.
5 بهترین موتور جستجوی مقالات علمی کدام است؟
گوگل اسکولار یا اسکالر (google scholar) موتور جستجوگر پیشرفته گوگل است که به کمک آن می-توان به صورت رایگان به معتبرترین منابع، مستندات و مدارک علمی مانند کتاب‌ها، رساله‌ها، مقالات، مجلات، پایان‌نامه‌ها، چکیده‌ها و… دسترسی داشت.
6 انتشار مقاله ISI چه مراحلی دارد؟
برای چاپ مقاله ISI باید مراحلی را به ترتیب طی کرد که عبارت‌اند از: انتخاب مجله ISI تخصصی در حوزه تحقیق و متناسب با موضوع مقاله، آماده کردن مقاله طبق فرمت مجله انتخاب‌شده، ارسال مقاله به مجله برای داوری (Submit)، اصلاح و بازنویسی مقاله در صورت پذیرش و پس از اعلام اشکالات از سوی هیات داوران آن مجله، ارسال مجدد مقاله اصلاح‌شده و پیگیری برای چاپ آن.
7 مزایای چاپ مقاله ISI برای دانشجویان چیست؟
مزایای چاپ مقاله ISI برای دانشجویان عبارت‌اند از: پذیرش راحت‌تر در مقطع دکتری، اخذ بورسیه تحصیلی از دانشگاه‌های معتبر دنیا، داشتن امتیاز بالاتر در مصاحبه‌های استخدامی، پذیرفته شدن آسان‌تر به عنوان عضو هیات علمی دانشگاه‌ها، امکان ادامه تحصیل در مقطع، رشته و دانشگاه دلخواه در همه واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی بدون شرکت در آزمون ورودی، امکان عضویت در بنیاد ملی نخبگان و….