مقاله و پایان نامه حسابداری و حسابرسی
پیامنی پروژه در سال ۱۳۹۶ با بهره گیری از بهترین و مجرب ترین متخصصان و پژوهشگران در رشته های مختلف توانسته تا به امروز در زمینه آموزشی و مشاوره در پروژههای علمی برای دانشجویان اقدامی هدفمندانه بردارد. مقاله و پایان نامه حسابداری و حسابرسی خود را به با بهترین کیفیت و در سریع ترین زمان از ما تحویل بگیرید. تیم متخصص ما با سالها تجربه در انجام مقاله و پایان نامه حسابداری و حسابرسی، قادر است پروژههای شما را در تمامی گرایشها و مقاطع تحصیلی با بالاترین کیفیت و در سریعترین زمان ممکن انجام دهد. از مشاوره رایگان تا تحویل نهایی، ما در کنار شما هستیم تا به بهترین نتیجه دست یابید. تضمین کیفیت، قیمت مناسب و پشتیبانی ۲۴ ساعته از جمله مزایای همکاری با ماست.
برای ثبت سفارش پروژه های فیزیک با ما در ارتباط باشید:
آدرس ایمیل: info@payamaniproject.com
آیدی تلگرام : https://t.me/Rezapayamani68
آیدی ایتا : https://eitaa.com/payamaniproject
انجام مقاله و پایان نامه حسابداری و حسابرسی خود را به ما بسپارید و با خیالی آسوده به نتیجه برسید. تیم متخصص ما با سالها تجربه در زمینه انجام مقاله و پایان نامه حسابداری و حسابرسی ، آماده است تا پیچیدهترین پروژه ها را انجام دهد . در موسسه پیامنی پروژه ، مقاله ها، پایان نامه ها و پروژه های شما توسط متخصصان حوزه مورد نظر بررسی میشود و در کم ترین زمان تحویل داده میشود ، از مشاوره رایگان تا تحویل نهایی، در کنار شما هستیم.”
معرفی رشته حسابداری و حسابرسی
حسابداری چیست؟
حسابداری را میتوان زبانی دانست که به ما کمک میکند تا عملکرد مالی کسبوکارها را به طور دقیق و شفاف درک کنیم. این رشته با ثبت، طبقهبندی و تحلیل اطلاعات مالی، تصویری روشن از وضعیت مالی یک سازمان ارائه میدهد. به عبارت سادهتر، حسابداری به ما میگوید که یک کسبوکار چقدر پول دارد، چگونه آن را خرج میکند و چقدر سود یا زیان میکند.
چرا حسابداری مهم است؟
- تصمیمگیری آگاهانه: اطلاعات حسابداری به مدیران کمک میکند تا تصمیمات مهمی در مورد آینده کسبوکار بگیرند.
- کنترل هزینهها: با استفاده از حسابداری میتوان هزینهها را کنترل کرد و از هدر رفتن منابع جلوگیری کرد.
- ارزیابی عملکرد: حسابداری به ارزیابی عملکرد مالی یک کسبوکار در طول زمان کمک میکند.
- جذب سرمایهگذار: گزارشهای مالی حسابداری برای جذب سرمایهگذاران بسیار مهم هستند.
- انطباق با قوانین مالیاتی: حسابداری در محاسبه و پرداخت مالیات نقش بسیار مهمی دارد.
حسابداری و حسابرسی: دو مفهوم مرتبط
- حسابداری: به فرایند ثبت، طبقهبندی و تفسیر اطلاعات مالی گفته میشود.
- حسابرسی: فرآیندی است که در آن یک حسابرس مستقل، اطلاعات مالی یک سازمان را بررسی میکند تا اطمینان حاصل کند که این اطلاعات دقیق، کامل و مطابق با استانداردهای حسابداری است.
دروس رشته حسابداری در حین تحصیل:
دروس پایه: روانشناسی عمومی، جامعه شناسی، اصول علم اقتصاد، ریاضیات پایه، ریاضیات کاربردی، آمار کاربردی، مبانی کاربرد کامپیوتر، پژوهش و عملیات، مدیریت تولید، حقوق بازرگانی، پول و ارز بانکداری، مبانی سازمان مدیریت، توسعه اقتصادی، مالیه عمومی، روش تحقیق.
دروس اصلی و تخصصی: اصول حسابداری، حسابداری میانه، حسابداری پیشرفته، حسابداری صنعتی، حسابرسی، حسابداری مالیاتی، اصول تنظیم و کنترل بودجه، مدیریت مالی، مباحث جاری حسابداری، متون حسابداری
گرایش های رشته حسابداری برای ادامه تحصیل چه هستند؟
دانشجویان رشته حسابداری، میتوانند با انتخاب یکی از گرایش هایی که در لیست زیر آمده است در مقطع کارشناسی ارشد به ادامه تحصیل بپردازند.
رشته حسابداری: حسابداری از رشته های پرطرفدار در چند سال گذشته بوده است و به بررسی اقتصاد و امور مالی سازمان ها و شرکت ها می پردازد. در رشته حسابداری، حسابداران به تهیه گزارش های مالی، جمع آوری و گروه بندی اطلاعات اقتصادی و مالی می پردازند.
رشته حسابرسی: حسابرسی به خاطر بررسی و کنترل حساب های حسابداران انجام می شود. فی الواقع حسابرسان در دفترهای شرکت ها و سازمان های گوناگون مجذوب میشوند تا از درستی گزارش های مالی و حساب های حسابداران مطمئن شوند.
رشته حسابداری مدیریت: رشته حسابداری مدیریت به خاطر افزایش توانمندی مدیران مالی در تصمیم گیری ها و تدوین استراتژی های اقتصادی شرکت ها مطرح شده است. افرادی که در گرایش حسابداری مدیریت تحصیل می کنند، میتوانند بعنوان مدیر عامل، عضو هیئت مدیره و یا بعنوان مشاورین مدیریت و اقتصاد در کنار مدیران ارشد شرکت ها به ایفای نقش بپردازند.
گرایش حسابداری عمومی: این گرایش، در مقطع کارشناسی ارشد حسابداری به نوعی جدید به حساب می آید و هدف اصلی از ایجاد آن تربیت نیروهای انسانی تعلیم دیده برای فعالیت در قسمت های عمومی- دولتی و یا جوانب کلان فضای اقتصادی جامعه است.
از سوی دیگر دانشجویان رشته حسابداری، میتوانند با انتخاب یکی از گرایش هایی که در لیست زیر آمده است در مقطع دکتری هم به ادامه تحصیل بپردازند.
حسابداری صنعتی: حسابداری صنعتی با تحولات صنایع گوناگون به ویژه انقلاب صنعتی شکل گرفت. آگاهی از بهای تمام شده محصولات تولید شده، نیازی حیاتی برای انتخاب قیمت فروش و عملکرد بهینه شرکت ها است. ازاین رو حسابداری صنعتی، با تکامل ابزارها و روش های تولید به سوی هزینه یابی توسعه یافته حرکت می کند تا هزینه ها و بهای تمام شده کالاهای آماده فروش به روشنی و با شفافیت کامل انتخاب شوند.
حسابداری مالی: حسابداری مالی همان حسابداری گزارشگری است. برای اینکه هدف اصلی حسابداری مالی مهیاسازی صورت های مالی است تا نیاز استفاده کنندگان از آنها را تامین کنند. حسابداری مالی باتوجه به اصول حسابداری در تلاش است، نیازهای گوناگون استفاده کنندگان داخل سازمانی و خارج سازمانی از اطلاعات حسابداری را جواب دهد؛ این اشخاص با اینگونه گزارش ها و داده هایی، قادر میشوند در خصوص سرمایه گذاری ها، انعقاد قرارداد های مختلف، عرضه وام و غیره اقدام به تصمیم گیری کنند.
حسابداری دولتی: دولت ها در سال های گذشته با توجه به گستره فرایندهای مخارجی خویش، نیازمند مشاورین و افرادی شده اند که توانمندی جداسازی و مدیریت هزینه ها در سطوح کلان اقتصادی را داشته باشند. براین اساس تربیت و پرورش حسابداران دولتی، میتواند منجر به بودجه بندی درست برای امور مختلف و اجرای این بودجه بصورت دقیق و کاربردی شود. گرایش حسابداری دولتی در پی ایجاد بستری برای بوجود آمدن مشاورین و متخصصان حسابداری در بازه مخارج دولتی است.
حسابداری مدیریت: حسابداری تنها علم مدیریت بر هزینه های شرکت ها، آن هم قبل از آغاز فرآیند تولید نیست. بلکه حسابداری میتواند در زمینه فرآیند بهای تمام شده محصولات و خدمات، میزان تولید، هزینه اجرا، مقیاس های گوناگون تولید، قیمت فروش محصولات و خدمات و ظرفیت منبع های گوناگون (مانند ماشین آلات) مشاوره های ارزشمندی را به مدیران سطح بالای شرکت ها عرضه دهد. به زبان ساده تر میتوان بیان کرد آنچه به وسیله حسابداری مدیریت عرضه می شود، پیش نیازی اجباری است که مدیران شرکت ها بر مبنای آن اقدام به تصمیم گیری های کلان می کنند.
حسابداری منابع انسانی: منبع های انسانی در شرکت ها و بنگاه های اقتصادی بعنوان با اهمیت ترین اموال های آنها تلقی می شوند. در همین امتداد، مدیریت بر امور مالی گوناگون مربوط به این منابع از بازه های عملکردی حسابداری منابع انسانی است.
پردرآمدترین گرایش های رشته حسابداری در مقطع کارشناسی ارشد
گرایشهای رشته حسابداری در مقطع ارشد نیز همان گرایشهای کارشناسی است. این گرایشها عبارتند از: حسابداری مدیریت، حسابداری دولتی، حسابداری مالی، حسابداری صنعتی و حسابداری منابع انسانی.
بالاترین درجه حسابداری نیز دکترا است که گرایشهای آن همان گرایشهای مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد است
دروس مهم برای پذیرفته شدن در رشته حسابداری:
برای ورود به دنیای جذاب حسابداری و کسب موفقیت در این رشته، تقویت برخی دروس در دوران دبیرستان از اهمیت بالایی برخوردار است. این دروس نه تنها به شما کمک میکنند تا در آزمون ورودی دانشگاه موفق شوید، بلکه پایه محکمی برای یادگیری مفاهیم پیچیدهتر حسابداری در دانشگاه فراهم خواهند کرد.
دروس مهم برای تقویت:
- ریاضی: ریاضیات قلب تپنده حسابداری است. از محاسبات ساده تا تحلیلهای پیچیده مالی، همه جا به ریاضی نیاز پیدا خواهید کرد.
- اقتصاد: درک اصول اقتصادی به شما کمک میکند تا ارتباط بین مسائل مالی و تصمیمگیریهای کسبوکار را بهتر درک کنید.
- زبان فارسی: توانایی نوشتن گزارشهای مالی دقیق و واضح، یک مهارت ضروری برای هر حسابدار است.
- علوم اجتماعی: درک مبانی علوم اجتماعی به شما کمک میکند تا با محیط کسبوکار و رفتارهای افراد در سازمانها آشنا شوید.
اهمیت ضرایب دروس در کنکور:
در کنکور سراسری، برخی دروس ضریب بالاتری دارند و تأثیر بیشتری بر نتیجه نهایی شما میگذارند. معمولاً دروس ریاضی، اقتصاد و زبان فارسی در گروه آزمایشی علوم انسانی ضریب بالاتری دارند. بنابراین، تمرکز بر این دروس میتواند شانس قبولی شما را افزایش دهد.
اگر رشته حسابداری را در دبیرستان انتخاب کردهاید:
اگر در دبیرستان رشته حسابداری را انتخاب کردهاید، دروس تخصصی حسابداری مانند حسابداری 1 و 2، برای شما از اهمیت بیشتری برخوردار خواهند بود، زیرا معمولاً ضریب بالاتری دارند.
تاریخچه نرم افزار حسابداری
امور مربوط به حسابداری، حسابرسی و به طور کلی مدیریت اموال از سالهای دور اهمیت زیادی داشته است. علم حسابداری، همواره سبب شده است که انسانها بتوانند راحتتر و طبق یک فرآیند مشخص، به مسائل مالیِ کسب و کار یا حتی مسائل مالی شخصی خودشان بپردازند.
این علم روز به روز گستردهتر شده و به خصوص با گسترش صنایع و وقوع انقلاب صنعتی در چند قرن گذشته، اهمیت آن دوچندان شده و با پیشرفت علم و ظهور کامپیوتر و استفاده از نرمافزارهای مختلف، حسابداری و حسابرسی هوشمندانهتر و دقیقتر شده است.
ظهور و پیدایش اولین نرم افزار حسابداری را میتوان از رسیدن ایدهای به ذهن آقای ویلیام باروز دانست. آقای باروز بعد از چند سال کار کردن در بانک و رسیدگی به خطاهای دفترچهها، ایدهی ساخت دستگاهی به اسم Adding machin به ذهنش رسید. دستگاهی که مانند یک ماشین حساب عمل میکرد و باعث میشد که حسابداران بتوانند امور حسابداری را راحتتر و دقیقتر از قبل انجام بدهند. این دستگاه مانند کامپیوترها از امکاناتی مثل حافظهی اصلی برخوردار نبود اما با بهوجود آمدنش توانست تحول عظیمی در زمینه حسابداری بهوجود بیاورد.
در اواخر قرن، آقای هرمن هالریت که پدر محاسبات اتوماتیک مدرن شناخته میشود، دستگاه جدیدی به نام Punch card را ارائه کرد. این دستگاه با پانچ کردن بر روی کاغذ، اطلاعات و دادهها را ثبت میکرد و با استفاده از الگوهای مشخصشده در زمان، میتوانست اطلاعات را بخواند. این دستگاه تا سال ۱۹۰۷ برای امور حسابداری استفاده میشد.
در طول جنگ جهانی دوم رایانه Eniac توسط آقای ماوچلی و آقای پرکرت به بازار عرضه شد. این کامپیوتر جزو اولین کامپیوترهایی به حساب میآمد که برای استفاده در امور حسابرسی به صورت تخصصیتر استفاده میشد. این کامپیوتر که Univac نام داشت به جای استفاده از Punch card از نوارهای مغناطیسی برای ذخیرهی اطلاعات و امور حسابرسی استفاده میکرد.
با گذشت زمان کامپیوترها قدرتمندتر شدند و برنامهنویسان، نرمافزارهای قدرتمندتر و تعمیم یافتهتری برای راحت کردن امور حسابداری ارائه کردند.
در سال ۱۹۷۸، اولین نرمافزار صفحه گسترده به اسم Visicale بهوجود آمد که این نرمافزار امکان انجام مدلسازی مالی در کامپیوترها را فراهم میکرد. در همان سال Peachtree، نرمافزاری را برای کامپیوترهای شخصی ارائه کرد که کار شرکتها را بسیار راحتتر کرد تا بتوانند امور مربوط به حسابداری را انجام بدهند.
دو سال بعد یعنی سال ۱۹۸۳، توسعهی مهم دیگری اتفاق افتاد. شرکت Intuit، خط نرم افزاری Quicken را راهاندازی کرد. این نرم افزار نسبت به نرم افزارهای پیشین از پیچیدگیهای کمتری برخوردار بود و برای استفاده بین افراد نهچندان متخصص طراحی شده بود.
بعد از آن، هرسال نرمافزارها و بهروزرسانیهای جدیدی ارائه شد که کار را برای کاربران ساده و راحت میکرد.
بهترین نرم افزارهای حسابداری و حسابرسی:
نرم افزار حسابداری شرکتی سپیدار
نرم افزار حسابداری شرکتی فرداد
نرم افزارهای حسابداری هلو
نرم افزارهای حسابداری پیوست
نرم افزارهای حسابداری تدبیر
نرم افزارهای حسابداری پارمیس
نرم افزارهای حسابداری محک
نرم افزارهای حسابداری قیاس
نرم افزارهای حسابداری شایگان
نرم افزارهای حسابداری آرین سیستم
نرم افزار حسابداری انلاین ابرستان
برای ثبت سفارش این جا کلیک کنید.
مقالات پیشنهادی ما: